Restaurant / Wijnhandel

Bram & Liza
Al meer dan 11 jaar een koppel, sinds juli 2022 getrouwd en nu ook samen aan het roer van hun nieuwe onderneming.
Boer Bram begon in 2018 zijn ondernemerstraject met Mycotopia, een biologische paddenstoelenkwekerij en in 2021 breidde zijn verhaal uit met CSA de Kriekelaer, een divers land- en tuinbouwbedrijf in Diepenbeek.
Liza werkte tijdens haar studenten carrière bij Luc in de Windmolen en vond hier de kriebels voor de horeca. De boerderij en het restaurant zijn complementaire activiteiten die elkaar versterken en ondersteunen.
Chef Andrea
Roemeense roots, een hart van goud en een talentvolle kok.
Andrea tovert de lekkerste gerechten en gebakjes op uw bord. Afkruiden en op smaak brengen kan ze als geen ander. Haar creativiteit brengt de recepten naar een volgend niveau en de klanten waarderen de kunsten van onze huischef.
Naast kokin is Andrea ook mama van twee prachtige kindjes.


Team de Windmolen
Naast het vaste team werken verschillende flexijobbers en studenten mee aan de windmolen.
Wil je ook deel uitmaken van ons team? Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in de keuken en de bediening.
Solliciteren kan door bij ons langs te komen, vraag naar Liza.
Luc verhuisde naar Spanje en runt daar samen met Noer hun bed and breakfast, Casa Bascara.
Gelegen tussen Figueres en Girona is hun paleis de ideale uitvalsbasis om (de wijndomeinen van) Spanje te ontdekken.